Onze medewerkers

HOME/Over ons Oosterhout

Betrouwbare hulp voor jouw trouwe maatje

Dierenkliniek Oosterhout is een onafhankelijke kliniek voor gezelschapsdieren. Met ons team zijn we volop bezig om niet alleen ons pand maar ook onze diergeneeskunde te blijven vernieuwen en ontwikkelen. Dagelijks staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen met veel liefde en persoonlijke aandacht klaar voor jouw trouwe viervoeter. Wij zijn eerlijk, oprecht, deskundig én hebben het beste met jouw dier voor. Wij doen er alles aan om jouw maatje te leren kennen en zorgen ervoor dat jij en jouw huisdier zich zo snel mogelijk thuis voelen. Onze denkwijze is: onafhankelijk sterk, samen sterker.

Daarom werken wij indien een behandeling hierom vraagt samen met Dierenkliniek Rijen om jouw viervoeter zo goed mogelijk te behandelen. De samenwerking met Dierenkliniek Rijen, die fungeert als ziekenhuis, zorgt voor een verbreding van onze mogelijkheden.

Dierenkennis én kunde

onder één dak

Het betrouwbare en professionele team van Dierenkliniek Oosterhout is opgeleid in het vaststellen en behandelen van veel voorkomende problemen bij gezelschapsdieren. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld huidproblemen, gewrichtsproblemen en problemen van het maagdarmkanaal. Ziektepreventie, een diagnose of eventuele behandeling van jouw dier kan je dus met een gerust hart aan ons team overlaten. Wij doen ons best om je maatje altijd door dezelfde arts te laten behandelen zodat hij of zij jouw huisdier ook echt kent. Daarnaast werken wij met de beste apparatuur, zo hebben wij zeer geavanceerde narcose apparatuur met een druk gestuurde ademautomaat en uitgebreide bewaking.

Voel je welkom

bij Dierenkliniek Oosterhout

In onze dierenkliniek in Oosterhout word je ontvangen in de wachtruimte van onze praktijk. De wachtruimte is zowel onze ontvangstruimte als apotheek en informatiebalie. Wij doen er alles aan om jouw maatje te leren kennen en zorgen ervoor dat jij en jouw huisdier zich zo snel mogelijk thuis voelen in onze kliniek. De praktijk beschikt over twee volledig ingerichte spreekkamers.

De spreekkamer vormt een belangrijke werkplek binnen de praktijk, de kennis en kunde van alle medewerkers wordt hier toegepast. In de spreekkamer wordt jouw dier onderzocht en wanneer dat nodig is, behandeld. In deze ruimte beschikt de behandeltafel over een ingebouwde weegschaal.

Makkelijk als het kan,

moeilijk als het moet

Wij luisteren naar je wensen en hebben hart voor jouw dier. Onze dierenkliniek beschikt over een opname faciliteit voor honden en katten. O.K. patiënten verblijven in de kliniek in afwachting, of na afloop van een operatie, welke in onze operatiekamer wordt uitgevoerd. Daarnaast hebben we de beschikking over röntgenapparatuur en een uitgebreide gebitsbehandelkamer met dentale röntgen.

Als het nodig is werken we samen met het dierenziekenhuis in Rijen zodat we jouw maatje altijd van de beste zorg kunnen voorzien.

Jeroen Sterenborg

Dierenarts, tandheelkunde, chirurgie

Marian Flipsen

Paraveterinair

Margot Barendse

Dierenarts, interne diergeneeskunde, cytologie, asieldiergeneeskunde

Kelsey van Etten

Paraveterinair

Anna Niemantsverdriet

Dierenarts, chirurgie, interne diergeneeskunde

Joyce Capiau

Paraveterinair

Eline de Wit

Dierenarts, chirurgie, interne diergeneeskunde

Claudia Steggink

Paraveterinair

Lisanne Balk

Dierenarts, interne diergeneeskunde, echografie

Amelie Schlaga

Dierenarts echo cardiologie

Erlinde Cornielje

Paraveterinair

Kirsten Rutten

Dierenarts, echografie, interne diergeneeskunde, chirurgie

Joëlle de Rooij

Dierenarts, chirurgie, interne diergeneeskunde

Florence van Raak

Paraveterinair

Meriam van Meel

Paraveterinair

Amy de Roy

Paraveterinair

Gerda van de Wiel

Paraveterinair

Els Versteeg

Paraveterinair

Hilde van Leuven

Paraveterinair

Michèle Fransen

Administratie

Monique van Leeuwen

Dierenarts, tandheelkunde, chirurgie, interne diergeneeskunde