Onze medewerkers

HOME/Over ons Oosterhout

Betrouwbare hulp voor jouw trouwe maatje

Dierenkliniek Oosterhout is een onafhankelijke kliniek voor gezelschapsdieren. Met ons team zijn we volop bezig om niet alleen ons pand maar ook onze diergeneeskunde te blijven vernieuwen en ontwikkelen. Dagelijks staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen met veel liefde en persoonlijke aandacht klaar voor jouw trouwe viervoeter. Wij zijn eerlijk, oprecht, deskundig én hebben het beste met jouw dier voor. Wij doen er alles aan om jouw maatje te leren kennen en zorgen ervoor dat jij en jouw huisdier zich zo snel mogelijk thuis voelen. Onze denkwijze is: onafhankelijk sterk, samen sterker.

Daarom werken wij indien een behandeling hierom vraagt samen met Dierenkliniek Rijen om jouw viervoeter zo goed mogelijk te behandelen. De samenwerking met Dierenkliniek Rijen, die fungeert als ziekenhuis, zorgt voor een verbreding van onze mogelijkheden.

Dierenkennis én kunde

onder één dak

Het betrouwbare en professionele team van Dierenkliniek Oosterhout is opgeleid in het vaststellen en behandelen van veel voorkomende problemen bij gezelschapsdieren. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld huidproblemen, gewrichtsproblemen en problemen van het maagdarmkanaal. Ziektepreventie, een diagnose of eventuele behandeling van jouw dier kan je dus met een gerust hart aan ons team overlaten. Wij doen ons best om je maatje altijd door dezelfde arts te laten behandelen zodat hij of zij jouw huisdier ook echt kent. Daarnaast werken wij met de beste apparatuur, zo hebben wij zeer geavanceerde narcose apparatuur met een druk gestuurde ademautomaat en uitgebreide bewaking.

Voel je welkom

bij Dierenkliniek Oosterhout

In onze dierenkliniek in Oosterhout word je ontvangen in de wachtruimte van onze praktijk. De wachtruimte is zowel onze ontvangstruimte als apotheek en informatiebalie. Wij doen er alles aan om jouw maatje te leren kennen en zorgen ervoor dat jij en jouw huisdier zich zo snel mogelijk thuis voelen in onze kliniek. De praktijk beschikt over twee volledig ingerichte spreekkamers.

De spreekkamer vormt een belangrijke werkplek binnen de praktijk, de kennis en kunde van alle medewerkers wordt hier toegepast. In de spreekkamer wordt jouw dier onderzocht en wanneer dat nodig is, behandeld. In deze ruimte beschikt de behandeltafel over een ingebouwde weegschaal.

Makkelijk als het kan,

moeilijk als het moet

Wij luisteren naar je wensen en hebben hart voor jouw dier. Onze dierenkliniek beschikt over een opname faciliteit voor honden en katten. O.K. patiënten verblijven in de kliniek in afwachting, of na afloop van een operatie, welke in onze operatiekamer wordt uitgevoerd. Daarnaast hebben we de beschikking over röntgenapparatuur en een uitgebreide gebitsbehandelkamer met dentale röntgen.

Als het nodig is werken we samen met het dierenziekenhuis in Rijen zodat we jouw maatje altijd van de beste zorg kunnen voorzien.

Alex Brand

Dierenarts, echografie

Bibi Dekkers

Paraveterinair

Yara Groos

Paraveterinair

Jeroen Sterenborg

Dierenarts, tandheelkunde, chirurgie

Erlinde Cornielje

Paraveterinair

Marian Flipsen

Senior paraveterinair anesthesie

Lieve van Gils

Paraveterinair

Dagmar Meijer

Paraveterinair

Margot Barendse

Dierenarts, interne diergeneeskunde, cytologie

Sharon Bertens

Dierenarts, chirurgie, interne diergeneeskunde

Lisa Coppelmans

Paraveterinair

Caroline Voerman

Paraveterinair

Britt van de Grift

Paraveterinair

Marleen van Brakel

Paraveterinair

Ferdi van Heel

Dierenarts, tandheelkunde, chirurgie

Gabriella van Bladel

Paraveterinair

Anna Niemantsverdriet

Dierenarts, chirurgie, interne diergeneeskunde

Eline de Wit

Dierenarts, chirurgie, interne diergeneeskunde

Claudia Steggink

Paraveterinair

Lisanne Balk

Dierenarts, interne diergeneeskunde, echografie

Kirsten Rutten

Dierenarts, echografie, cardiologie, interne diergeneeskunde, chirurgie

Joëlle de Rooij

Dierenarts, chirurgie, interne diergeneeskunde

Meriam van Meel

Paraveterinair

Amy de Roy

Paraveterinair

Gerda van de Wiel

Paraveterinair

Els Versteeg

Paraveterinair

Michèle Fransen

Administratie